Zakelijk leennieuws voor starters

Voordelige lening startende ondernemers.

De Europese Unie heeft besloten tot het beschikbaar stellen van voordelige leningen (microfinancieringen) aan werklozen die een bedrijf willen beginnen, startende ondernemers en andere kleine ondernemingen die bij een bank vaak niet in aanmerking komen voor een lening.
Door het beschikbaar stellen van deze zakelijke leningen aan kleine ondernemers en starters hoopt de EU de gevolgen van de economische crisis en kredietcrisis te bezweren en nieuwe banen te creëren.
Dit krediet dat bekend staat als de European Microfinance Facility zal € 100 miljoen aan microkrediet beschikbaar stellen.
Deze krediet faciliteit dat in juni van dit jaar beschikbaar komt, staat open voor leningen tot € 25.000 en hoopt hiermee circa 45.000 beginnende ondernemers te kunnen helpen. Het krediet is voornamelijk bedoeld voor werklozen die een eigen bedrijf willen beginnen n bij de bank niet in aanmerking komen voor een lening. Ook andere kleine ondernemingen met minder dan 10 werknemers kunnen echter aanspraak maken op deze zakelijke lening. Deze door de EU aangeboden faciliteit voorziet ook in coaching en training van startende ondernemers.
Om voor deze lening in aanmerking te komen moeten de rechthebbenden zich richten tot nog nader te bepalen aanbieders van microkredieten. In juni 2010 zullen de uitvoerende banken en andere aanbieders van microkredieten door een internationale financiële instelling worden uitgekozen.

 
Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale lening site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.